Image is not available
Restaurant NUAR
Shije dhe Pamje fantatstike!
Image is not available
Restaurant NUAR
Ushqimi dhe dekori janë simpatike dhe të bukura!
Image is not available
Hamburger Classic
1.50 €
Image is not available
Pene Boloneze
3.00 €
Image is not available
Rizoto Pulë dhe Perime
3.00 €
Image is not available
Sallata Pule
3.00 €
Image is not available
Pogaqe me Lang
2.50 €
Slider
Vend i veçantë

Mirë se vini

Të njohur për ushqimin, pijet dhe shërbimin!

Resturant NUAR ka pas vetës një bagazh të gjatë në fushen e gastronimisë pijeve, ushqimeve dhe shërbimit.

Orari

Hënë - Diele | 7AM - 11:59PM

Menyja Jonë

Përbërësit cilësorë, vaktet e shijshme

Duke zgjedhur përbërësit më cilësorë, tek ne ushqimet kan një shije krejtësisht tjeter!

Hamburger

Sallatë Pule

Pasta

Mish në tavë

Pjekurina të ndryshme

Vend i përsosur për familje

Çdo ditë hapur

Hapur në çdo moment!

Pamja elegante dhe vendi komod!

Ushqimi dhe dekori janë të bëra në një mënyrë te vecantë, unike dhe me shumë dashuri. Relaksohuni nga pamja komode e përsosur për mbrëmjet e dimrit ose shijoni natyrën me pamje nga parku i hapur ose në një oborr të bukur të mbushur me lule në muajt e verës.

Klientët e kënaqur

"The best restaurant �. Restaurant kreativ dhe relaksues, me ushqim dhe sherbim te perkryer!"

- Vahid Berisha

"Romantic atmosphere · Great value · Free Wi-Fi · Perfect for parties · Local hangout"

- Kelly Ann Ahmeti

"Se pari respektin e gezojne Kamarierat me sjelljen dhe mikepritjen, pastaj kuzhinieri eshte perfekt edhe pse nuk e njoh po nga ushqimi ska verejtje, ambient i mire i qete hapesire te mjaftueshme i uroje gjithe te mirat stafit te Nuar."

- Armen Selimaj

Shiko vlersimet në rrjetet sociale